1 jun 2016

OBRADOIRO DE COCIÑA GALEGA

Hoxe rematamos o proxecto anual "Coñecer Galicia". E na nosa terra celebramos case todo cos mellores manxares.
Nós elaboramos 2 empanadas (unha de atún e outra de xoubas) e uns riquísimos amendoados de Allariz.
Tivemos a valiosísima axuda de Mª José Carbonell, a nai de Rodrigo, que puido comprobar en directo  o marabilloso traballo que realizamos cada día nun centro educativo e tamén o esgotador que pode chegar a ser.
Pasamos unha mañá estupenda e os resultados, a pesar dos "problemiñas", foron moi satisfactorios.

4 comentarios:

María José dijo...

Mil gracias por la mañana tan estupenda! Lo he pasado genial comprobando lo estupenda (y charlatana) que es la clase y los pedazos de hombres y mujeres que serán el día de mañana. Enhorabuena profes por la increíble labor que hacéis.

Alumnado Vite dijo...

Nenos e nenas de 4º: falamos moito porque somos laretas. Moitas grazas polo teu comentario e polo postre, que estaba moi rico e sabía a turrón

María dijo...

Ten todo moi boa pinta, Chano estaba super emocionado pola actividade, e debeu comer empanada e almendrados en abundancia porque comeu pouca cousa, según contou todo boísimo. Grazas por ofrecerlles tamén este tipo de actividades.Pena non cunda o exemplo no resto do cole.

CARMELA RODRÍGUEZ dijo...

Estas actividades son moi enriquecedoras para todos/as pero non é moi doado levalas a cabo, precisan moito tempo para a organización e posta en práctica ademais das necesidades materiais.
Grazas polo voso recoñecemento e apoio.